Pravilnik o zasebnosti

Zadnja posodobitev: 20. december 2020

Ta pravilnik o zasebnosti opisuje naše politike in postopke za zbiranje, uporabo in razkritje vaših podatkov, ko uporabljate storitev, in vam pove o vaših pravicah do zasebnosti in kako vas zakon ščiti.

Vaše osebne podatke uporabljamo za zagotavljanje in izboljšanje storitve. Z uporabo storitve se strinjate z zbiranjem in uporabo informacij v skladu s tem pravilnikom o zasebnosti. Ta pravilnik o zasebnosti je bil ustvarjen s pomočjo generatorja pravilnika o zasebnosti .

Tolmačenje in opredelitve

Tolmačenje

Besede, katerih začetnica je napisana z veliko začetnico, imajo pomen, opredeljen pod naslednjimi pogoji. Naslednje opredelitve imajo enak pomen, ne glede na to, ali so v ednini ali v množini.

Opredelitve

Za namene tega pravilnika o zasebnosti:

 • Račun pomeni edinstveni račun, ustvarjen za vas, da dostopate do naše storitve ali njenih delov.
 • Podjetje (v nadaljevanju: “podjetje”, “mi”, “mi” ali “naše” v tej pogodbi) se nanaša na Aktivne Tačke, 6000 Koper, Slovenija.
 • Piškotki so majhne datoteke, ki jih spletno mesto postavi v vaš računalnik, mobilno napravo ali katero koli drugo napravo in vsebuje številne podrobnosti vaše zgodovine brskanja na tem spletnem mestu med številnimi načini uporabe.
 • Država se nanaša na: Slovenijo
 • Naprava pomeni katero koli napravo, ki lahko dostopa do storitve, na primer računalnik, mobilni telefon ali digitalni tablični računalnik.
 • Osebni podatki so vse informacije, ki se nanašajo na določenega ali določljivega posameznika.
 • Storitev se nanaša na spletno mesto.
 • Ponudnik storitev pomeni vsako fizično ali pravno osebo, ki podatke obdeluje v imenu podjetja. Nanaša se na tretja podjetja ali posameznike, ki so v podjetju zaposleni za olajšanje storitve, za izvajanje storitve v imenu podjetja, za izvajanje storitev, povezanih s storitvijo, ali za pomoč podjetju pri analizi uporabe storitve.
 • Storitev neodvisnih družabnih medijev se nanaša na katero koli spletno mesto ali katero koli spletno mesto socialnega omrežja, prek katerega se lahko uporabnik prijavi ali ustvari račun za uporabo storitve.
 • Podatki o uporabi se nanašajo na podatke, ki se zbirajo samodejno bodisi z uporabo storitve bodisi iz same infrastrukture storitve (na primer trajanje obiska strani).
 • Spletno mesto se nanaša na Aktivne Tačke, dostopne s strani https: // aktivnetacke .com /
 • Vi pomeni posameznika, ki dostopa do storitve ali jo uporablja, ali podjetje ali drugo pravno osebo, v imenu katere ta posameznik dostopa do storitve ali jo uporablja, kot je primerno.

Zbiranje in uporaba vaših osebnih podatkov

Vrste zbranih podatkov

Osebni podatki

Med uporabo naše storitve vas lahko prosimo, da nam posredujete določene osebne podatke, s katerimi vas lahko kontaktiramo ali prepoznamo. Osebno določljivi podatki lahko vključujejo, vendar niso omejeni na:

 • E-poštni naslov
 • Ime in priimek
 • Telefonska številka
 • Naslov, država, provinca, poštna številka, mesto
 • Podatki o uporabi

Podatki o uporabi

Podatki o uporabi se samodejno zbirajo med uporabo storitve.

Podatki o uporabi lahko vključujejo informacije, kot so naslov internetnega protokola vaše naprave (npr. naslov IP), vrsta brskalnika, različica brskalnika, strani naše storitve, ki jo obiščete, čas in datum vašega obiska, čas, preživet na teh straneh , enolični identifikatorji naprav in drugi diagnostični podatki.

Ko do storitve dostopate prek mobilne naprave ali prek nje, lahko samodejno zbiramo nekatere podatke, vključno z, vendar ne omejeno na vrsto mobilne naprave, ki jo uporabljate, enolični ID vaše mobilne naprave, naslov IP vaše mobilne naprave , Vaš mobilni operacijski sistem, vrsto mobilnega internetnega brskalnika, ki ga uporabljate, edinstvene identifikatorje naprav in druge diagnostične podatke.

Lahko zbiramo tudi podatke, ki jih vaš brskalnik pošlje vsakič, ko obiščete našo storitev ali kadar do storitve dostopate prek mobilne naprave ali prek nje.

Tehnologije sledenja in piškotki

Za spremljanje dejavnosti v naši storitvi in ​​shranjevanje določenih informacij uporabljamo piškotke in podobne tehnologije sledenja. Uporabljene tehnologije sledenja so svetilniki, oznake in skripti za zbiranje in sledenje informacij ter za izboljšanje in analizo naše storitve. Tehnologije, ki jih uporabljamo, lahko vključujejo:

 • Piškotki ali piškotki brskalnika. Piškotek je majhna datoteka, shranjena v vaši napravi. Vašemu brskalniku lahko naročite, naj zavrne vse piškotke ali navede, kdaj se piškotek pošlje. Če pa piškotkov ne sprejmete, nekaterih delov naše storitve morda ne boste mogli uporabljati. Če niste nastavili nastavitve brskalnika tako, da bo zavrnil piškotke, lahko naša storitev uporablja piškotke.Flash piškotki. Nekatere funkcije naše storitve lahko uporabljajo lokalne shranjene predmete (ali Flash piškotke) za zbiranje in shranjevanje informacij o vaših željah ali vaši dejavnosti v naši storitvi. Flash piškotkov ne upravljajo iste nastavitve brskalnika kot tiste, ki se uporabljajo za piškotke brskalnika. Za več informacij o tem, kako lahko izbrišete Flash piškotke, preberite & quot; Kje lahko spremenim nastavitve za onemogočanje ali brisanje lokalnih predmetov v skupni rabi? & Quot; na voljo na spletnem mestu Vse o piškotkih by TermsFeed . Za spodaj navedene namene uporabljamo sejni in trajni piškotki:
  • Nujni / bistveni piškotki Vrsta: piškotki seje Skrbnik: mi Namen: Ti piškotki so bistvenega pomena za zagotavljanje storitev, ki so na voljo prek spletnega mesta, in za uporabo nekaterih njegovih funkcij. Pomagajo pri preverjanju pristnosti uporabnikov in preprečujejo zlorabo uporabniških računov. Brez teh piškotkov storitev, ki ste jih zahtevali, ni mogoče zagotoviti in te piškotke uporabljamo samo za zagotavljanje teh storitev.
  • Politika piškotkov / piškotki za sprejem obvestil Vrsta: trajni piškotki Skrbnik: mi Namen: Ti piškotki določajo, ali so uporabniki sprejeli uporabo piškotkov na spletnem mestu.
  • Funkcionalni piškotki Vrsta: trajni piškotki Skrbnik: mi Namen: Ti piškotki nam omogočajo, da si zapomnimo odločitve, ki jih sprejmete, ko uporabljate spletno mesto, na primer spomin na vaše podatke za prijavo ali jezikovne nastavitve. Namen teh piškotkov je zagotoviti vam bolj osebno izkušnjo in preprečiti, da bi morali vsakič, ko uporabljate spletno mesto, znova vnašati svoje želje.Če želite več informacij o piškotkih, ki jih uporabljamo, in vaših odločitvah glede piškotkov, obiščite našo Politiko piškotkov ali razdelek o piškotkih naše Politike zasebnosti. Uporaba vaših osebnih podatkov Podjetje lahko osebne podatke uporablja za naslednje namene:
  • Zagotavljanje in vzdrževanje naše storitve , vključno s spremljanjem uporabe naše storitve.
  • Za upravljanje vašega računa: za upravljanje vaše registracije kot uporabnika storitve. Osebni podatki, ki jih posredujete, vam omogočajo dostop do različnih funkcij storitve, ki so vam na voljo kot registrirani uporabnik.
  • Za izvajanje pogodbe: razvoj, skladnost in prevzem nakupne pogodbe za izdelke, predmete ali storitve, ki ste jih kupili, ali katero koli drugo pogodbo z nami prek storitve.
  • Vzpostavitev stika z vami: Vzpostavitev stika z vami po e-pošti, telefonskih klicih, SMS-jih ali drugih enakovrednih oblikah elektronske komunikacije, kot so potisna obvestila mobilne aplikacije o posodobitvah ali informativna komunikacija, povezana s funkcionalnostmi, izdelkov ali pogodbenih storitev, vključno z varnostnimi posodobitvami, kadar je to potrebno ali smiselno za njihovo izvedbo.
  • Da vam ponudimo novice, posebne ponudbe in splošne informacije o drugem blagu, storitvah in dogodkih, ki jih ponujamo in so podobni tistim, ki ste jih že kupili ali povprašali, razen če se niste odločili prejeli take informacije.

Za upravljanje vaših zahtev: Za udeležbo in upravljanje vaših zahtev do nas.

Za poslovne prenose: Vaše podatke lahko uporabimo za oceno ali izvedbo združitve, odsvojitve, prestrukturiranja, reorganizacije, prenehanja ali druge prodaje ali prenosa nekaterih ali vseh naših sredstev, bodisi kot delujoče podjetje ali kot del stečaja, likvidacije ali podobnega postopka, v katerem so osebni podatki, ki jih imamo o uporabnikih naših storitev, med prenesenimi sredstvi.

Za druge namene : Vaše podatke lahko uporabimo za druge namene, kot so analiza podatkov, prepoznavanje trendov uporabe, ugotavljanje učinkovitosti naših promocijskih kampanj ter za oceno in izboljšanje naše storitve, izdelkov, storitev , trženje in vaše izkušnje.

Vaše osebne podatke lahko delimo v naslednjih primerih:

 • S ponudniki storitev: Vaše osebne podatke lahko delimo s ponudniki storitev za spremljanje in analizo uporabe naše storitve ter za vzpostavitev stika z vami.
 • Za poslovne prenose: Vaše osebne podatke lahko delimo ali prenesemo v zvezi z združitvami, prodajo premoženja podjetja, financiranjem ali prevzemom celotnega ali dela našega podjetja ali med pogajanji o njem. podjetja v drugo podjetje.
 • S podružnicami: Vaše podatke lahko delimo z našimi povezanimi podjetji, v tem primeru bomo od teh podružnic zahtevali, da spoštujejo to politiko zasebnosti. Pridružene družbe vključujejo našo matično družbo in vse druge hčerinske družbe, partnerje v skupnem vlaganju ali druge družbe, ki jih nadzorujemo ali so pod skupnim nadzorom z nami.
 • S poslovnimi partnerji: Vaše podatke lahko delimo z našimi poslovnimi partnerji, da vam ponudimo določene izdelke, storitve ali promocije.
 • Z drugimi uporabniki: ko delite osebne podatke ali kako drugače komunicirate na javnih površinah z drugimi uporabniki, si jih lahko ogledajo vsi uporabniki in jih lahko javno distribuirajo zunaj. Če komunicirate z drugimi uporabniki ali se registrirate prek storitve zunanjih družabnih medijev, bodo vaši stiki v storitvi družabnih medijev morda videli vaše ime, profil, slike in opis vaše dejavnosti. Podobno si bodo lahko drugi uporabniki ogledali opise vaše dejavnosti, komunicirali z vami in si ogledali vaš profil.
 • Z vašim soglasjem : Vaše osebne podatke lahko razkrijemo za kateri koli drug namen z vašim soglasjem.

Hramba vaših osebnih podatkov

Podjetje bo vaše osebne podatke hranilo le toliko časa, kolikor je potrebno za namene, določene v tej politiki zasebnosti. Vaše osebne podatke bomo obdržali in uporabljali v obsegu, ki je potreben za izpolnjevanje naših zakonskih obveznosti (na primer, če bomo morali vaše podatke hraniti v skladu z veljavno zakonodajo), reševati spore in uveljavljati naše pravne sporazume in politike.

Podjetje bo podatke o uporabi hranilo tudi za namene notranje analize. Podatki o uporabi se praviloma hranijo krajše obdobje, razen kadar se ti podatki uporabljajo za krepitev varnosti ali izboljšanje funkcionalnosti naše storitve ali če smo zakonsko zavezani, da te podatke hranimo dlje časa.

Prenos vaših osebnih podatkov

Vaši podatki, vključno z osebnimi podatki, se obdelujejo v poslovalnicah podjetja in kjer koli drugje, kjer so strani, ki sodelujejo pri obdelavi. To pomeni, da se te informacije lahko prenašajo in vzdržujejo na računalnikih zunaj vaše države, pokrajine, države ali druge državne jurisdikcije, kjer se zakoni o varstvu podatkov lahko razlikujejo od zakonov o vaši jurisdikciji.

Vaše soglasje s tem pravilnikom o zasebnosti, ki mu sledi predložitev takšnih informacij, pomeni, da se strinjate s tem prenosom.

Podjetje bo storilo vse potrebno, da bo z vašimi podatki ravnalo varno in v skladu s tem pravilnikom o zasebnosti ter da osebni podatki ne bodo preneseni v organizacijo ali državo, razen če ni vzpostavljen ustrezen nadzor, vključno z varnost vaših podatkov in drugih osebnih podatkov.

Razkritje vaših osebnih podatkov

Poslovne transakcije

Če je podjetje vključeno v združitev, prevzem ali prodajo premoženja, se lahko vaši osebni podatki prenesejo. Obvestili vas bomo pred prenosom vaših osebnih podatkov in zanje velja drugačna politika zasebnosti.

kazenski pregon

Pod določenimi pogoji bo od podjetja morda treba razkriti vaše osebne podatke, če to zahteva zakon ali kot odgovor na veljavne zahteve javnih organov (npr. sodišče ali vladna agencija).

Druge pravne zahteve

Podjetje lahko razkrije vaše osebne podatke v dobri veri, da je tak ukrep potreben za:

 • Upoštevajte zakonsko obveznost
 • Zaščitite in zaščitite pravice ali lastnino podjetja
 • Preprečite ali raziščite morebitne kršitve v zvezi s storitvijo
 • Zaščitite osebno varnost uporabnikov storitve ali javnosti
 • Zaščita pred pravno odgovornostjo

Varnost vaših osebnih podatkov

Varnost vaših osebnih podatkov je za nas pomembna, vendar ne pozabite, da noben način prenosa prek interneta ali način elektronskega shranjevanja ni stoodstotno varen. Čeprav se trudimo uporabljati komercialno sprejemljiva sredstva za zaščito vaših osebnih podatkov, ne moremo zagotoviti njihove popolne varnosti.

Povezave do drugih spletnih mest

Naša storitev lahko vsebuje povezave do drugih spletnih mest, ki jih ne upravljamo mi. Če kliknete povezavo tretje osebe, boste preusmerjeni na njeno spletno mesto. Priporočamo vam, da pregledate pravilnik o zasebnosti vsakega spletnega mesta, ki ga obiščete.

Nimamo nadzora nad vsebino, pravilniki o zasebnosti ali praksami spletnih mest ali storitev tretjih oseb in ne prevzemamo nobene odgovornosti.

Spremembe tega pravilnika o zasebnosti

Naš pravilnik o zasebnosti lahko občasno posodobimo. O vseh spremembah vas bomo obvestili z objavo novega pravilnika o zasebnosti na tej strani.

O tem vas bomo obvestili po e-pošti in / ali v vidnem obvestilu o naši storitvi, preden bo sprememba začela veljati, in posodobiti & quot; Nazadnje posodobljeno & quot; datum na vrhu tega pravilnika o zasebnosti.

Priporočamo vam, da redno pregledujete ta pravilnik o zasebnosti za kakršne koli spremembe. Spremembe tega pravilnika o zasebnosti začnejo veljati, ko so objavljene na tej strani.

Pišite nam

Če imate kakršna koli vprašanja o tej politiki zasebnosti, nas lahko kontaktirate:

 • Po e-pošti: aktivnetacke@gmail.com
 • Z obiskom te strani na našem spletnem mestu: https://aktivnetacke.com/
 • Po telefonski številki: 031 00 93 00

X